Over Mind Refuel

Empowering changing lives

Support bij een continue veranderend leven

In de wereld waarin we leven wordt veel van je gevraagd. We leggen onszelf zoveel druk op, dat iedereen wel een (bewegings)coach, klankbord of masseur in het leven kan gebruiken. Maar ook als je nergens problemen mee hebt, is het fijn om een professional in de buurt te hebben. Juist om problemen voor te zijn. Iemand die je scherp en gefocussed houdt, je neus de goede kant op richt en ontspanning geeft. Mind Refuel empowered je continue veranderende leven.

Aan een half woord genoeg

Als (bewegings)coach en masseur weet ik uit eigen ervaring hoe fijn het is om iemand in de buurt te hebben die maar een half woord nodig heeft, die oprecht naar je luistert en je de mogelijkheid en ruimte geeft om jezelf open te stellen je eigen kracht te ontdekken. Iemand die je helpt te herinneren aan dat licht aan de horizon en hoe mooi het is.

Ontspannen door het leven

Alle gebeurtenissen in je leven hebben je gevormd tot de persoon die je nu bent, inclusief al je overtuigingen. Sommige van deze ervaringen en overtuigingen kunnen ervoor zorgen dat je leven niet zo lekker loopt. Ze maken obstakels, zoals irreële angsten, belemmerende gedachten, etc. Ik leer je om deze aan te kijken en je hier niet meer door te laten leiden. Ik help om negatieve (denk) patronen te doorbreken, met stress om te gaan, te ontspannen en meer grip te krijgen op het leven.

Mind Refuel staat voor het “bijtanken” van jouw lichaam en geest. Een moment om eens een time-out te nemen, om je leven weer op het goede spoor te krijgen. Om je weer bewust te maken van die dingen die je altijd met plezier hebt gedaan, zowel zakelijk als privé. Dit doen we door middel van (creatieve) coaching, masseren, bewegingsleer of een combinatie hiervan.

Patricia Jonkeren

Wie ik ben? De laatste jaren ben ik werkzaam geweest als HR Officer, waarbij ik ook menig collega begeleidde met diverse onderwerpen, zakelijk en privé, als ziekte, geldproblemen, ongelukkige relatie, niet meer op de juiste werkplek zitten, werkloos worden.

Van burn out naar turning point

Na de geboorte van onze jongste zoon ben ik in 2017/2018 zelf in aanraking geweest met een burn-out. Dit is voor mij mijn turning point geweest. Vanaf dat moment ben ik echt naar mijzelf gaan luisteren en merkte dat ik gewoon niet meer gelukkig zou gaan worden in mijn huidige werkomgeving.

Zoals aangegeven, heb ook ik zelf een coach. Ik ben met haar gaan sparren en kreeg een mooie vraag die ook jij jezelf kunt stellen: “hoe echt ben jij op dit moment?” Geef daar eens eerlijk antwoord op. En dus besloot ik om mijn passie/missie te gaan volgen en heb augustus 2019 Mind Refuel opgestart.

Coach, moeder en masseur

Voordat ik moeder mocht worden, ben ik o.a. ook als masseur bezig geweest. Toentertijd middels diverse cursussen opgeleid, bij mijn toenmalige werkgever het in de praktijk gebracht en had een eigen salon aan huis. In 2020 weer in aanraking gekomen met het masseren en ik merkte dat dit een mooie combinatie is: coaching en masseren. Jij hoeft even helemaal niets, een (half) uur alleen maar liggen en het laten gebeuren. Het mooie is: het lichaam vertelt mij juist heel veel. Door de “knopen” die ik tegenkom heb ik gespreksstof om daarna over te praten.

Creatief met Senze-it

Naast het coaching/masseren heb ik nog een passie: creatief bezig zijn en dan met name het handletteren en aquarel. Ik ben zelf visueel ingesteld en vind het heerlijk om dingen voor mij op die manier tastbaar te maken. Of het een cadeau is, of een eigen coaching sessie die ik dan zelf beter snap. Daarom ook besloten hier iets mee te doen en zo is “Senze-it” ontstaan: onder deze naam zet ik mijn creaties weg. En deze creativiteit kunnen we ook zeker gebruiken bij het coachen.

HSP

Ik ben getrouwd en moeder van 2 (HSP) kinderen, waarvan de jongste een paar moeilijke eerste jaren heeft gehad en flinke driftbuien had. Ik weet hoe het is, om al die ballen in de lucht te willen houden en hoe het voelt als er eentje op de grond valt. Zelf ben ik ook HSP en weet hoe het voelt om te leven in deze wereld met al deze prikkels, maar ook hoe je dit kunt doen zonder dat het je leeg zuigt.

NLP

Ook ik investeer in mijzelf. Naast diverse workshops/cursussen en de coach die ik heb, heb ik in november 2019 de opleiding NLP Practitioner afgerond en in maart 2021 mijn NLP Master. En er staan nog vele andere interessante cursussen/opleidingen op de planning. Elk hiervan helpen ook mij om verder te groeien.

Let Mind Fuel help you grow!

Patricia Jonkeren