Wandelyoga

Wandelyoga onder het motto: “Niet om ergens naar toe te gaan, maar om ergens te zijn”

Wandelen was altijd al een favoriete bezigheid van menig mens en de afgelopen jaren is het aantal wandelaars nog eens enorm gestegen. Maar… ben jij je wel bewust van hoe je loopt? Of herken je dat jouw lichaam stijf aan voelt tijdens of als je weer stopt met lopen? Of dat je een stuk gelopen hebt, maar een stuk kwijt bent waar je überhaupt gelopen hebt?

Wat is wandelyoga?

Hierboven zijn een aantal voorbeelden van aandachtspunten waar je tijdens wandelyoga mee bezig gaat. Bewustwording van hoe jouw lichaam functioneert, wat jouw lichaam doet, waar ben jij met jouw gedachten en oefeningen om je spieren soepel en krachtig te maken. Je krijgt tools aangereikt die je mee kunt nemen als je voor jezelf loopt.

Wandelyoga werkt verfrissend en brengt je aandacht naar het hier en nu.

Voor wie is het geschikt?

Iedereen die kan wandelen en interesse heeft voor mindfulness en (yoga)oefeningen kan hieraan deelnemen, ongeacht leeftijd en niveau: het tempo passen we aan, soms juist expres iets rustiger om dit te ervaren. De oefeningen zijn staande oefeningen, geschikt voor iedereen: diverse opties worden aangegeven.
Onze trainingen brengen je naar mooie natuurgebieden in en rondom Almelo. Je gaat de natuur (de geuren, kleuren en geluiden) anders ervaren.

Doe je mee?

Groepsgrootte is maximaal 10 deelnemers. Liever 1-op-1, is ook mogelijk.
Laat je verrassen en wandel eens mee. Ervaar wat dit jou lichamelijk en geestelijk brengt: fitter, helderder, positiever, energieker, rustiger en dichterbij jezelf, je ware natuur. 

Meer informatie over Wandelyoga

Wil je meer weten over Wandelyoga, de mogelijkheden en wat het voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

“Elke succesvolle training komt door jouw inzet en de groepsenergie.
Gezelligheid is een belangrijk onderdeel.” – Bianca van Marle

Ietje ten Velde
augustus 2021
Lees verder
Patricia stemt haar trainingen af op haar deelnemers en stimuleert een ieder het maximale voor zichzelf er uit te halen. Patricia straalt rust uit, is helder in haar communicatie en makkelijk toegankelijk. Ze luistert, is betrokken en oprecht. Ze maakt je bewust van je omgeving en leert je dingen anders te zien. Altijd vanuit positiviteit.
Nicolet van den Berg
augustus 2021
Lees verder
Ik heb Patricia leren kennen als trainster tijdens de wandelyoga. Haar wandelyoga lessen zijn heerlijk! Ontspannend en mindful. Patricia straalt rust uit en weet dat goed over te brengen. Haar lessen zijn goed voorbereid, afwisselend qua locatie en ook in de oefeningen. Patricia voelt goed aan waar de behoefte ligt van de groep én met oog voor het individu. Ondanks de voorbereiding gaan de trainingen wel eens totaal anders en dat mag dan ook zo zijn. Ruimte is er ook voor een bijzonder gesprek tijdens het wandelen als die behoefte er is. Voor mij zijn de lessen van Patricia elke week weer een “feestje” om naar uit te kijken.
Previous
Next
Wandelyoga

Bel ons

+31 6 534 34 104

Hier zitten wij

Ootmarsumsestr. 483b
7603 NM Almelo

Mail ons

hallo@mindrefuel.nl