Coaching in Almelo
Empowering Changing Lives

Ben jij op zoek naar coaching in Almelo? De coach van Mind Refuel heeft jarenlange ervaring en kan je helpen om jouw persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar loopbaanbegeleiding of persoonlijke ontwikkeling, wij bieden coaching in Almelo en omstreken op maat aan die aansluit bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Onze coaching sessies zijn gericht op het verbeteren van jouw vaardigheden, het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het versterken van jouw zelfvertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen jouw doelen te bereiken.

Herkenbaar?? Klachten als:

 • Moeheid
 • Negatieve gedachten
 • Depressieve gevoelens
 • Motivatieproblemen
 • Veel stress
 • Keuzeproblematiek rondom werk en studie
 • Niet lekker in je vel zitten, maar niet zo goed weten waarom

En/of zou je graag:

 • Meer genieten, blijdschap en vreugde willen ervaren
 • Meer betekenis aan het leven willen en kunnen geven
 • Liefdevoller naar jezelf willen zijn
 • Meer tijd voor jezelf willen inruimen
 • Meer rust en ruimte voor ontspanning In je leven
 • Beter grenzen leren aan te geven en te bewaken

Laat mij jouw “brandstof” zijn, zodat jij het leven creëert dat bij jou past. Wat die (grote) verandering ook is, welke blokkades we in je lichaam ook tegenkomen, samen navigeren we er doorheen. Stap voor stap, totdat we jouw doel bereikt hebben. Ben je klaar voor je nieuwe leven? Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek in Almelo.

Coaching: support bij een continue veranderend leven

In de wereld waarin we leven wordt veel van je gevraagd. We leggen onszelf zoveel druk op, dat iedereen wel een coach of klankbord kan gebruiken. Maar ook als je nergens problemen mee hebt, is het fijn om een professional / coach in de buurt te hebben. Juist om problemen voor te zijn. Iemand die je scherp en gefocussed houdt, je neus de goede kant op richt en ontspanning geeft. Mind Refuel empowered je continue veranderende leven.

Ontspannen door het leven

Alle gebeurtenissen in je leven hebben je gevormd tot de persoon die je nu bent, inclusief al je overtuigingen. Sommige van deze ervaringen en overtuigingen kunnen ervoor zorgen dat je leven niet zo lekker loopt. Ze maken obstakels, zoals irreële angsten, belemmerende gedachten, etc. Ik leer je om deze aan te kijken en je hier niet meer door te laten leiden. Ik help om negatieve (denk) patronen te doorbreken, met stress om te gaan, te ontspannen en meer grip te krijgen op het leven.

 

Mind Refuel in Almelo staat voor het “bijtanken” van jouw lichaam en geest. Een moment om eens een time-out te nemen, om je leven weer op het goede spoor te krijgen. Om je weer bewust te maken van die dingen die je altijd met plezier hebt gedaan, zowel zakelijk als privé. Dit doen we door middel van (creatieve) coaching in Almelo en omstreken, masseren, bewegingsleer of een combinatie hiervan.

Thema’s waaraan wij (kunnen) werken:

Volg je hart en intuïtie

Deze geven jou de juiste richting.

Goed voelen

Geef jij aandacht aan emoties en wat vertellen ze jou?

Regie

Jij weet als geen ander wat goed voor jou is. Pak zelf het touw weer meer in eigen hand.

Jouw droom zichtbaar maken

Waar word jij blijer van? Zichtbaar maken wat jij wil!

Bewegen

Het leven is als het berijden van een fiets. Om je evenwicht te houden, moet je in beweging blijven.

Gezond denken

Denk in mogelijkheden in plaats van problemen. Word bewust van je gedachtenpatronen

Stressvermindering & ontspanning

Hoe vaak druk jij op de pauzeknop? Wat brengt jou ontspanning en doe je dat voldoende?

Gezond eten & drinken

Is belangrijk voor je lichaam en geest. Hoe ziet jouw voedingspatroon eruit?

Petra Veldhuis
juli 2021
Lees verder
Patricia is een bijzondere, warme positieve vrouw met veel kwaliteiten. Ze heeft me fijn geholpen bewust te worden op bepaalde vlakken. Ze is erg betrokken en laagdrempelig. Ze weet de juiste vragen te stellen. Hoe ga je even "uit" en hoe zoek je de verbinding met jezelf. De massages die ze geeft sluiten hier dan ook mooi op aan. Heerlijk genoten van haar massages. Echt even quality time voor mezelf.
anoniem
juni 2021
Lees verder
Afgelopen jaar ben ik bij Patricia geweest omdat het lichamelijk en mentaal niet zo lekker liep. Ik zwom tegen me eigen stroom in. Patricia is een bijzondere, warme positieve vrouw met veel kwaliteiten. Ze heeft me goed geholpen me bewust te worden in mijn perfectionisme en hoe hier mee om te gaan. Ze is erg betrokken en laagdrempelig. Door de juiste vragen te stellen had ik steeds een 'aha' moment. Samen oefeningen gedaan om bij mezelf te komen en helder te krijgen welke kant ik op wil. Fijn om samen met haar aan mezelf te werken. Hoe pak je even je eigen "me-time" en krijg je weer verbinding met jezelf. Lief zijn voor jezelf en jezelf op 1 zetten is dan ook wat ik wel geleerd heb.
Louise
maart 2022
Lees verder
Afgelopen half jaar ben ik bij Patricia geweest, omdat ik mij vaak neerslachtig voelde en negatieve gedachtes had. Patricia heeft echt naar mij geluisterd, wat ik heel fijn vond. Ze heeft mij een aantal ‘handvaten’ gegeven om uit een dip te komen en ik kon zelf aan de slag met oefeningen. Ik heb beter leren relativeren en negatieve gedachten kan ik nu beter omzetten. Ik heb verschillende soorten afspraken gehad bij Patricia. ‘Gewoon’ praten, maar ook hebben we gewandeld en ik ben een paar keer creatief bezig geweest. Daarnaast heb ik een aantal keer een massage gehad, waardoor ik helemaal tot rust kwam. De afwisseling vond ik heel fijn en ik heb met de hulp van Patricia een hele stap kunnen zetten waardoor ik nu lekkerder in mijn vel zit.
Previous
Volgende

Veelgestelde vragen over coaching

Allereerst starten we met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we waarmee ik je kan helpen en bepalen we of we bij elkaar passen. 

Wanneer alles positief is, bespreken we wat jij graag wilt: hoe vaak wil je langskomen en voor hoe lang in eerste instantie. Aangezien we niet in een glazen bol kunnen kijken, is dit een indicatie. Deze kan ten alle tijden aangepast worden naar hetgeen zich dan aandient. Naar aanleiding hiervan wordt een offerte op maat gemaakt en bij goedkeuring wordt een eerste gesprek ingepland. 

Extra: weet dat je niet gebonden bent aan alleen onze geplande afspraken. Dat je mij altijd kunt appen/bellen wanneer je ergens tegenaan loopt.  

Aan het eind van het coaching traject plannen we een evaluatiegesprek: een reflectie om te zien waar je stond toen we begonnen, waar je nu staat en nog graag naar toe wilt. 

We hebben geen glazen bol en dus kunnen we niet exact aangeven hoe een gesprek gaat verlopen. In basis wordt wel het één en ander voorbereid, uiteraard met oog op het thema waar we mee bezig zijn. Echter op de dag zelf bepalen we de exacte opbouw van het gesprek.

Ik ben opgeleid met diverse coachingsmodellen/-technieken. Deze kan ik ook aanpassen aan de wensen van dat moment. Het kan maar zo zijn, dat je even geen zin hebt om te praten. Dan bestaat er ook altijd de mogelijkheid om juist te beginnen met een (ontspannende) massage of bijvoorbeeld een mindfull wandeling/beweegtechnieken. Of vind je het juist fijn om wat creatiefs te gaan doen?