Bedrijfsmassage

Waarom deze afbeelding hierboven?

Om jou, als werknemer of werkgever, bewust te maken van jouw eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om een gebalanceerd (werkend) leven te leiden waarin werkstress niet tegen, maar juist voor je gaat werken; om je te informeren over de meerwaarde van het bezoek aan de masseur.

Een derde van het werkgerelateerde verzuim wordt veroorzaakt door werkstress. Daarmee is stress op de werkvloer beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische ziektes. Alarmerende feiten, want werknemers die veel werkstress ervaren zitten niet goed in hun vel en zijn minder productief. Wie stress op het werk succesvol aanpakt zorgt voor meer werkplezier en minder verzuim.

Ik kan, als gediplomeerde NGS (bedrijfs)masseur, daarbij helpen. Een massage kan stress verlichten. Het kan mensen weer het gevoel geven om ontspannen te zijn. Het gevolg: meer werkplezier en minder verzuim. 

Waarom een massage?

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden. De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.  Ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

Daarnaast heeft de masseur een belangrijke rol bij het verminderen van pijn en kan een massage stressklachten verminderen. En aangezien ik ook tot coach ben opgeleid, kan ik ook een gewenst luisterend oor bieden.

Wat is mogelijk?

De massages kunnen op een speciale massagestoel, op locatie uitgevoerd worden. Deze kan door de kleding heen gegeven worden. Als er een afgesloten ruimte beschikbaar is, dan is het ook mogelijk om de massages op een normale massagebank uit te voeren.

Meer informatie over Bedrijfsmassage?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van een bedrijfsmasseur? Neem dan contact met ons op. Er is altijd ruimte om te overleggen en jullie wensen zoveel mogelijk mee te nemen?

Waar ga jij voor?

Bel ons

+31 6 534 34 104

Hier zitten wij

Ootmarsumsestr. 483b
7603 NM Almelo

Mail ons

hallo@mindrefuel.nl