Massage met
rijst-/kruidenstempels

In het kort, massage met rijst-/kruidenstempels is een effectieve en ontspannende vorm van massage die gericht is op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van het lichaam. Het is een must-try voor iedereen die op zoek is naar een unieke en verfrissende massage-ervaring.

Wat is een rijst-/kruidenstempel?

De kruidenstempels waar wij mee werken zijn bundels van katoen gevuld met warme, (door ons) vers gemaakte rijstbuiltjes en speciale (Ayurvedische) kruidenolie en worden verwarmd in (soja) melk.

Massage met rijst-/kruidenstempels is een oude en effectieve vorm van massage die gericht is op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van het lichaam. Deze vorm van massage maakt gebruik van warme kruidenstempels die worden gevuld met kruiden, rijst en andere natuurlijke materialen. De stempels worden op specifieke punten op het lichaam geplaatst en vervolgens geactiveerd om een diep en ontspannend massage-effect te bereiken.

Hoe werkt de massage?

De combinatie van warme stempels en kruiden zorgt voor een unieke massage-ervaring die het lichaam en de geest aanzet tot ontspanning. De kruiden en rijst in de stempels bevatten nuttige voedingsstoffen die worden opgenomen door het lichaam tijdens de massage, waardoor het lichaam wordt ondersteund bij het herstel en de verbetering van de gezondheid.

Wat gebeurt er tijdens en na een massage met rijst-/ kruidenstempels?

De massage met kruidenstempels zorgt voor verwarming, reiniging en ontspanning van lichaam en geest. Afvalstoffen worden via de huid uit het lichaam verwijderd en het lichaam wordt tevens ontdaan van dode huidcellen. Het activeert je bloedcirculatie en maakt je spieren soepeler.

Doordat de stempels in (soja) melk opgewarmd worden, heeft dit tevens een verjongend effect heeft op je huid (denk hierbij aan Cleopatra). Na de behandeling voel je je ontspannen en schoon en heb je een satijnzachte, verjongde huid.

Na de massage kunnen lijf en leden nog een tijdlang tintelen. Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht.

De warmte van de kruidenstempels ontspannen je geest en de massage van je huid maakt je gevoelig voor welzijn en verlevendigt je  geest.

Kruidenstempel massage dient niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulp voor stressvolle momenten. Deze massage geeft de nodige energie om de problemen aan te pakken. Het helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijke balans.

Voor wie is het geschikt?

De massage met rijst-/kruidenstempels is geschikt voor mensen met verschillende gezondheidsproblemen, waaronder stress, spierpijn, slaapproblemen en meer. Het is ook een uitstekende manier om de huid te verzorgen en te verbeteren en om het lichaam en de geest te ontspannen.

Meer informatie over een massage met rijst-/ kruidenstempels?

Wil je meer weten over een massage met rijst-/kruidenstempels en wat het voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

kruidenstempel massage kruidenstempelmassage twente almelo masseur

Bel ons

+31 6 534 34 104

Hier zitten wij

Ootmarsumsestr. 483b
7603 NM Almelo

Mail ons

hallo@mindrefuel.nl