Massage met
rijst-/kruidenstempels

Wat is een rijst-/kruidenstempel?

De kruidenstempels waar wij mee werken zijn bundels van katoen gevuld met warme, (door ons) vers gemaakte rijstbuiltjes en speciale (Ayurvedische) kruidenolie en worden verwarmd in (soja) melk.

Wat doet een massage met rijst-/ kruidenstempels?

De massage met kruidenstempels zorgt voor verwarming, reiniging en ontspanning van lichaam en geest. Afvalstoffen worden via de huid uit het lichaam verwijderd en het lichaam wordt tevens ontdaan van dode huidcellen. Het activeert je bloedcirculatie en maakt je spieren soepeler.

Doordat de stempels in (soja) melk opgewarmd worden, heeft dit tevens een verjongend effect heeft op je huid (denk hierbij aan Cleopatra). Na de behandeling voel je je ontspannen en schoon en heb je een satijnzachte, verjongde huid.

Na de massage kunnen lijf en leden nog een tijdlang tintelen. Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht.

De warmte van de kruidenstempels ontspannen je geest en de massage van je huid maakt je gevoelig voor welzijn en verlevendigt je  geest.

Kruidenstempel massage dient niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulp voor stressvolle momenten. Deze massage geeft de nodige energie om de problemen aan te pakken. Het helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijke balans.

Meer informatie over een massage met rijst-/ kruidenstempels?

Wil je meer weten over een massage met rijst-/kruidenstempels en wat het voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bel ons

+31 6 534 34 104

Hier zitten wij

Ootmarsumsestr. 483b
7603 NM Almelo

Mail ons

hallo@mindrefuel.nl