Klassieke massage

Massage is al zo oud als de mensheid zelf en is voortgevloeid uit de instinctmatige behoefte om bij ongemakken te wrijven op het lichaam. Het is een prettige manier om zowel lichamelijk als geestelijk tot ontspanning te komen en heeft een krachtige uitwerking op het algemene gevoel van welbevinden.

Hoe werkt het

Door het strijken, wrijven, kneden e.d. (de basistechnieken) worden tal van lichaamsfuncties geactiveert en bevordert de gezondheid. Door wrijvingen en druk ontstaat er warmte, waardoor de bloedcirculatie toeneemt. Bij spierklachten zoals een stijve nek, pijn tussen de schouderbladen, onderrug klachten etc. geeft een klassieke massage meestal direct verlichting.

Wanneer

  • Spierklachten
  • Stijve nek
  • Pijn tussen schouderbladen
  • Onderrugklachten

Meer informatie

Wil je meer weten over klassieke massages en wat het voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Sanne van Rijn
juli 2021
Lees verder
Onlangs een heerlijke aromatherapie massage mogen ontvangen van Patricia! En 'WAUW' wat ontspannend was dat! Door mijn werk en privé situatie lukt het mij vaak niet om eens lekker te ontspannen, maar na een behandeling van Patricia ben ik volledig zenn! Heel bijzonder, want dat heeft een ander nog nooit bij mij voor elkaar gekregen! Patricia is lief, rustig en stelt je heel erg op je gemak. Je voelt aan alles met hoeveel passie en liefde Patricia de massage geeft. Wat mij betreft echt een dikke aanrader en ik kom zeker weten weer!

Bel ons

+31 6 534 34 104

Hier zitten wij

Ootmarsumsestr. 483b
7603 NM Almelo

Mail ons

hallo@mindrefuel.nl